Monday, June 4, 2012

SUMMER CRAFTERNOON!
Het afgelopen jaar zijn er al veel mooie dingen gemaakt tijdens de creatieve workshops in mijn winkeltje Elle Aime; van stempels tot beschilderd porselein en van vilten hertenhoofdjes tot granny squares! Het is niet alleen leuk om creatief bezig te zijn, het is vooral heel leuk en gezellig om andere mensen te ontmoeten die net zoveel plezier beleven in het 'craften' als jij. Vandaar dat ik heb besloten dat het tijd is voor een summer crAFTERNOON

Natuurlijk willen wij als die-hard crafters en DIYers in de zomer ook aan de slag! Het lijkt me dus een goed plan om samen te komen op een mooie zomerdag (of een minder mooie, dan zitten we gewoon gezellig binnen) en een hoop DIY idee├źn uit te wisselen, iets moois te maken en heel veel homemade limonade te drinken en nog meer cupcakes, macarons en/of whoopie pies te snoepen! 


SUMMER CRAFTERNOON 

Op zaterdag 14 juli organiseren we in/rond Elle Aime de eerste summer crAFTERNOON! Neem je eigen project mee of koop ter plekke een van onze DIY-pakketjes (maak bijvoorbeeld een pompom-slinger, een broche van vilt, een ketting, een gehaakte strik of een ..?). Je hoeft niets af te krijgen, je mag zelf kiezen waar je mee aan de slag gaat en er is hulp aanwezig voor draad-in-de-knoop-crises en creatieve vraagstukken. Natuurlijk hebben wij ook een hele verzameling (vintage en nieuwe) boeken over haken, sieraden maken en borduren + een hele hoop fijne materialen (masking tape, bakers twine, heel veel papier, lint, borduurgaren & veel meer). 
Ook zorgen wij voor genoeg te drinken en iets lekkers! 
Mee doen?
Iedereen kan aanschuiven! Je moet wel eventjes een plekje reserveren. Om mee te doen betaal je €4,50 (koffie/thee/limonade + iets lekkers en het gebruik van basis materialen inbegrepen). Tijdens de 'crafternoon' kun je verschillende DIY pakketjes kopen en daar ter plekke aan beginnen (de prijzen beginnen bij €5,- voor een pakketje). Je kunt natuurlijk ook je eigen haakwerkje of ander creatief project meenemen! 
Wanneer?
De eerste summer crAFTERNOON wordt gehouden op zaterdag 14 juli en begint om 13:30. 
Waar?
In het gebouw waar mijn winkel Elle Aime zich bevindt; aan de Zaagmolenkade 46 in Rotterdam Noord. Met mooi weer zitten we lekker buiten op een afgeschermd terras (niet aan de drukke weg, dus!) en anders zitten we binnen. 
Hoe?
Geef je op door een e-mail te sturen naar shopelleaime@hotmail.com met daarin je naam & telefoonnummer. Daarna krijg je zo snel mogelijk een e-mail terug met alle extra info!
Dus; lig je niet in de Franse of Spaanse zon te bakken, kom dan naar Elle Aime voor een flinke portie inspiratie en 
gezelligheid! ;)  

3 comments:

  1. Woehoe, wat een goed idee! Als onze agenda het toelaat ben ik er bij!

    ReplyDelete
  2. Ooooh superleuk! FF overleggen :)

    ReplyDelete