Friday, April 5, 2013

Nieuw in de winkel - Rie Elise Larsen!

Wat was ik blij toen ik een grote doos vol spullen van Rie Elise Larsen overhandigd kreeg! We verkopen nu dus ook het mooie papier en de opbergdozen van dit leuke merk uit Denemarken in de winkel en oh - ik kan er zo de hele dag naar staren. Haha!

De vellen papier zijn perfect om in te pakken, mee te craften/snail mailen of om gewoon aan de muur te hangen als poster. Of maak er een slinger van! (Let op: gevaarlijk! Je mailbox puilt uit, je boekhouding is niet gedaan en je plantjes hebben nog geen water gekregen, want je bent zo uren aan het maken, knippen, vouwen en.. staren.)
We verkopen 30 (!) verschillende prints; van neon tot pastel en van sterren tot bloemetjes. Ze kosten 1,95 per stuk en je kunt er 10 kopen voor 14,95. Altijd handig, zo'n voorraad papier. ;)
Daarnaast verkopen we ook nog hun pakketjes met A4- en A5-velletjes papier.

De dozen zijn groot genoeg om er een hele stapel A4'tjes in kwijt te kunnen; handig voor saaie boekhouding of misschien voor brieven of snailmail? Ook al zet je ze leeg in huis; ze fleuren sowieso de boel op! En dat kunnen we met deze niet-lente goed gebruiken, niet?
De dozen kosten 16,- en komen in verschillende (geweldige) prints!

Worden jullie ook zo blij van mooi papier?


5 comments:

 1. Oh wat mooi allemaal; ik kom gauw een keer naar je shop!!

  ReplyDelete
 2. Oh! Zo mooi! Wanneer ja je online verkopen? Rotterdam is zooooo ver voor mij )-:

  ReplyDelete
 3. Gaaf die 3dblokjes papiertjes! Ik moet maar snel eens naar mijn vriendin in Rotterdam! :)

  ReplyDelete
 4. Heerlijk dat mooie papier, moet toch weer eens richting Rotterdam!

  ReplyDelete